Soof x Phoenix zur Riegelfeste

Toen ik Phoenix leerde kennen stond het per direct vast, ooit wilde ik een combinatie met deze reu  maken. Phoenix is een reu, die net als onze Cruz, succesvol traint binnen de IGP sport. Omdat Phoenix al op leeftijd is hebben we besloten om vrij snel deze combinatie met Soof te maken.
Een lange rit richting Duitsland, 2 succesvolle dekkingen, een lange rit weer terug en het lange wachten kon beginnen. Al vrij snel werd duidelijk dat Soof drachtig was.

Op 21 november 2021 zijn ze dan geboren: 5 pups, 4 reuen en 1 teef. De heren kregen namen met een P: Phoenix (vernoemd naar vader), Poof (vernoemd naar moeder), Pjottr en Peer. Het meisje kreeg een naam met een M: Mel.

Ook dit was weer een heerlijk nest, maar toch ook weer anders dan ons eerste nest. Heerlijk vrije, bedachtzame hondjes, die perfect hun neus én hersens weten te gebruiken.

Inmiddels hebben ook deze pups weer fantastische huisjes gevonden, waarvan we Phoenix waarschijnlijk terug zien in de Obedience ring en in de showring in Oostenrijk.

Poof, pup en een half jaar oud

 

Peer/Rio, pup en een half jaar oud

 

Pjottr/Olaf, pup en een half jaar oud

 

Phoenix, pup en een half jaar oud

 

Mel, pup en een half jaar oud